Nieuw !

 

We hebben een webshop voor The Floaters & NDDF !

In de Webshop kan je onze cursusen & knipkaarten bestellen / betalen via IDEAL of Paypal Hier kan je ook terecht voor inschrijvingen en betalingen van NDDF wedstrijden

 

 

Onze sponsor

Nieuwe sponsor HappyDog voor NDDF & The Floaters !

St. The floaters en het Orgaan NDDF hebben het zelfde doel voor ogen namelijk “het promoten van Hondensport” en krijgen vanaf 2016 daarbij de steun van HappyDog ! Als bestuur en werkgroep zijn we erg enthousiast over de sportieve steun van deze sponsor! Met deze samenwerking hopen we de professionaliteit naar een nog hoger niveau te tillen! Dus in 2016 gaan we kijken hoe we elkaar zo breed mogelijk kunnen steunen!

 

 

Het floater team

Laatste Nieuws

LANGZAAM KOMEN THE FLOATERS UIT DE CORONADIP!

Na een lange periode van onzekerheid zijn we blij dat we onze cursussen frisbee, flyball en de gehoorzaamheid mogen aanbieden. Welke wel plaats vinden volgens de regels van de gemeente Delft en het RIVM.

Onze flyball lessen zullen tot aan de zomerstop op het terrein van Delfia gehouden worden. Ook zijn we blij hoe alle cursisten de richtlijnen volgen en hoe de instructeurs zich weten aan te passen. Na de geweldige prestatie in het begin van dit jaar zijn we met de wedstrijdlopers van de frisbee ook weer begonnen met de online T&F league en hebben de 1e ronde er al weer op zitten.

 

We zijn ook bezig met het opnemen van beeld materiaal voor een demofilm voor de flyball en er komen nog een aantal opnames aan.’ Ook gaan we bij genoeg animo een Holly powder shoot sessie houden waarbij er prachtige foto’s van je hond worden geschoten. Ook gaan we voorzichtig aan kijken wat er na de zomerstop allemaal mogelijk is qua onderlinge wedstrijden voor de flyball en frisbee en gaan we kijken of we de Dogsurvival doorgang kunnen laten vinden, ook al zal deze natuurlijk in een aangepaste vorm worden gehouden.

 

Dus voor de start van de regulieren cursussen zoals flyball, frisbee en de gehoorzaamheid cursussen blijven de datums zo als deze in de agenda staan vermeld gehandhaafd.

 

Het bestuur.

 

 

 

Evenementen/Updates

 

eerst volgend evenement

 

 

2020 niets meer helaas.

 

 

 

 

 

 

 

7 t/m 9 Mei 2021

Happydogsurvival op het Animal event

 


Verslagen van wedstrijden

 

 

Verslag NDDF Dutch open 2020

Floater jaar verslag 2019

 

Verslagen Dogfrisbee

Verslagen Flyball

Verslagen Canicross

Agenda

 

>

 

Media / Youtube films

 

 

 

The Floaters krijgen eigen trainings veld

 

The Floaters van start tot 2018

 

Dogsurvival Promo 2019